avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Pot sa inmatriculez o motocicleta care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Pot sa inmatriculez o motocicleta care necesita categoria ...

Buna ziua,

Pot sa inmatriculez o motocicleta care necesita categoria A, pe parintele meu care nu are categoria A obtinuta?
Cel mai recent răspuns: matematicianul123 , utilizator 18:56, 19 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dreptul de proprietate nu are legătură cu permisul. Și un yaht poate să dețină, fără să aibă permis de navigator.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. ... Zedo Zedo Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. Este vorba depsre un accident cu autor necunoscut (a plecat de la locul accidentului) si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru inmatriculare motocicleta! Cosmin09 Cosmin09 Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema. In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)
Impins motocicleta pe drum public fara permis cat a Sinthyex Sinthyex Buna ziua, Inca nu detin permis de categoria A. Este legal sa imping o motocicleta inmatriculata (fara sa ma urc pe ea) pe o strada (drum public), daca ... (vezi toată discuția)