Deci dvs imi spuneti ca un derbedeu care m-a jicnit in telefon cu ceva legat de o tranzactie imobiliara isi poate permite sa "mi-o traga sus" (scz dar asta este expresia folosita de individ ) fara sa pateasca absolut nimic..Domnule avocat, sunt om serios la 55 de ani , lucrez cu oameni de peste 25 de ani, am.o meserie cam ingrata in aceasta tara plina de idioti si derbedei (ma ocup de tranzactii in domeniul imobiliar) , muncesc cinstit de cand ma stiu, nu mi-am.permis macar o data sa vorbesc cu clientii nici macar in contradictoriu si ...legea nu ma poate apara sub nici o forma de un "rahat cu ochi" de nici 25 de ani cum cred ca era dupa glas care ma jicneste ca la usa cortului .Poate nu credeti ..dar eu de doua zile nu dorm din cauza acestui derbedeu ..Multumrsc oricum.pentru raspuns !!!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu aveti nici o solutie,insulta și calomnia nu mai sunt prevazute și pedepsite de legea penala.Singura varianta ar fi un proces civil.prin care sa solitcitati daune morale,cu condiția sa cunoașteți numele,domiciliul pârâtului iar afirmațiile sa fie făcute în public postate pe rețele sociale ,sa fie dovedite etc.In cazul dvs nici o varianta..