avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 010

Buna ziua!

Tb sa refac declaratia 010. Nu detin declaratia veche (de la infiintarea firmei).
La "Date privind vectorul fiscal", tb sa bifez una din optiunile "ulterior inregistrarii fiscale". Nu inteleg care este diferenta dintre pc 1.6 si 1.7. Este clar ca tb sa bifez una din aceste optiuni. Dar nu stiu pe care.
Mentionez ca cifra de afaceri este 112000.

Va rog ajutati-ma.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 14:30, 25 Ianuarie 2010
Punctele 1.6 si 1.7 se refera la TVA.
De ce trebuie sa refaceti D010 ? Ce modificari au survenit in raport cu o situatie pe care nu o cunoasteti ? Mai bine duceti-va la fisc si intrebati cum figureaza societatea in evidenta lor. Sau, daca nu vreti sa-i vizitati, incercati pe situl lor

[ link extern ]

sa vedeti cum figureaza acolo.

Cifra de afaceri este in EUR sau in RON ? Daca este in lei, nu aveti motive de modificare. Dar trebuie sa depuneti declaratia 094. Daca este in euro, atunci , pe langa D094 trebuie sa completati si D010 la pct.1.6.
Se pare ca vectorul fiscal nu a fost actualizat in cele 30 de zile de dupa inregistrarea firmei. De accea tb sa modific acum declaratia 010.
Cifra de afaceri este in RON. Iar de depus declaratia 094 nu pot, ptr ca am avut achiziitii intracomunitare asa ca am depus 092.
Pentru achizitii intracomunitare este alt rand, 1.8.
Vedeti formularele la

[ link extern ]
Randul 1.8 din ce declaratie?
din declaratia 010 (modelul 2008 este ultimul pe care l-am regasit pe undeva - la el v-am facut trimiterea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 G.V. G.V. Buna, am o intrebare catre dvs: declaratia 094 cum se completeaza. Eu am printat dintr-un program de contabilitate, si la finante mi-a spus ca este prea mare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)