avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea la care am lucrat a dat faliment,iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea la care am lucrat a dat faliment,iar documentele au ...

Societatea la care am lucrat a dat faliment,iar documentele au fost date unei societăti de arhivare particulară,le-am cerut acestora vechimea si ei miau transmis că trebuie să plătesc 660 de lei pentru a putea să-mi opereze acea vechime și apoi să mi-o trimită,este corectă această operațiune!Vă mulțumesc pentru ințelegere!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 20 Martie 2023
Este corecta , insa pentru pret verificati la Arhivele Nationale ei stabilesc tarifele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Am solicitat unei firme care a preluat arhiva firmei de unde ... Ionuț. Ionuț. Buna ziua, Am solicitat unei firme care a preluat arhiva firmei de unde am lucrat pentru o perioadă de 1 an si 3 luni pentru grupa de munca. Mi-a fost trimisa ... (vezi toată discuția)
Acte pensionare buna ziua, in urma cu cateva zile am solicitat unei firme de ... andrei64 andrei64 Buna ziua, In urma cu cateva zile am solicitat unei firme de arhivare, informatii privind modalitatea de a intra in posesia actelor necesare pentru ... (vezi toată discuția)