avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor cu custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor cu custodie exclusiva

Schimbare nume minor cu custodie exclusiva
Cel mai recent răspuns: cristina_istvan@yahoo.com , utilizator 11:50, 20 Martie 2023
Buna ziua,
Tocmai am initiat un proces in vederea obtinetii custodiei excluisve a unui minor de 3 ani. cum pot proceda in continuare si pentru schimbarea numelui acestuia? Mentionez ca nu am acordul tatalui, ca nu am fost casatoriti, copilul a fost recunoscut si are numele de familie al tatalui. As dori sa poarte numele meu de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume minor cu acordul ambilor parinti ghiocelul ghiocelul 1As vrea sa stiu daca ambii parinti sunt de acord ca numele minorului sa fie schimbat, adica sa fie trecut pe numele mamei este posibil si daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie copil doua luni davidclaudette davidclaudette Buna ziua, Am un bebelus de doua luni recunoscut de tatal lui cu care nu sunt casatorita. as dori sa stiu daca se poate schimba numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume custodie exclusivă Emma12345 Emma12345 Buna ziua! Am custodia exclusiva a unui copil de 4 ani ce poarta numele tatalui. Mai am inca un copil, mai mic, declarat pe numele meu. Există posibilitatea ... (vezi toată discuția)