avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr-un dosar de furt(dosar penal copil de 15 ani) ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr-un dosar de furt(dosar penal copil de 15 ani) avocatul care ...

Intr-un dosar de furt(dosar penal copil de 15 ani) avocatul care reprezinta copilul imi spune ca i s-a aprobat cererea de probatiune,dar dosarul este clasat! Cum se poate asa ceva si ce este de facut?
Va multumesc! Cu respect,Lavinia
Cel mai recent răspuns: lavih , utilizator 19:11, 20 Martie 2023
Daca dosarul este clasat rezulta ca autoritatile nu au apreciat necesara declinarea competentei solutionarii in favoarea instantei de judecata
Trebuie analizata rezolutia dispusa de procuror in dosar
Va mulțumesc frumos pt răspuns!

ynocentta a scris:

Daca dosarul este clasat rezulta ca autoritatile nu au apreciat necesara declinarea competentei solutionarii in favoarea instantei de judecata
Trebuie analizata rezolutia dispusa de procuror in dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurorul poate refuza sa efectueze urmarirea penala dispusa de instanta? Micaly Micaly Am inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunal o PP pe numele lui X ce a fost solutionata cu NUP. In termenele legale, 278 Cpp am facut plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am avut o intamplare putin neplacuta. eu eram pe ... kadar9702 kadar9702 Buna ziua ! Am avut o intamplare putin neplacuta. Eu eram pe pista de bicicleta, dar cu trotineta care este plasta pe carosabil. Eu am fortat culoarea ... (vezi toată discuția)