avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Am achizitionat o catelusa de la un ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit ...

Buna ziua,

Am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit din rasa Pomeranian.
Ni s-a spus verbal si in scris ca aceasta detine Pedigree si ca cererea este depusa la Asociatia Chinologica si se asteapta eliberarea documentului.

Am verificat cu Asociatia Chinologica si mi-au confirmat ca in principiu, eliberarea acestui tip de document nu dureaza mai mult de 30 de zile. La noi au trecut deja 3 luni.

Am platit suma de 2500 euro pentru un caine metis, deoarece este foarte clar ca nu vom vedea niciun document de la aceste persoane.

Am fost inselati si ne gandim sa actionam in instanta insa am vrea niste pareri daca se poate inainte deoarece acest crescator este foarte popular si vrem sa ne asiguram ca avem castig de cauza inainte de a merge mai departe.

Va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 20 Martie 2023
Pare sa fie înșelăciune.
Depuneți plângere penală singura sau cu avocat.

București 2023
Adresati cerere oficiala la cartea de origine sau la asociatia chinologica sediul central care va poate comunica daca vanzatorul detine canisa inregistrata ,daca este detinator caini cu pedigree,daca are cerere eliberare certiifcate de nastere pui si eliberare pedigree

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sterilizarea cainilor si monte ilegale atodo atodo Buna ziua! Am niste intrebari legate de cainii cu stapan. Din cate stiu eu (va rog sa ma corectati daca gresesc), toti proprietarii de caini sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune? Dell99 Dell99 Buna ziua. Am o intrebare legata de un contract de cesiune sau colaborare...legata de o canisa (crescatorie de caini).Vreau sa achizitionez o femela adulta ... (vezi toată discuția)
Unde se pot reclama montele ilegale intre caini fara pedigree ? andrei_sfnt andrei_sfnt Buna ziua, Din cate am studiat personal, imperecherea exemplarelor canine fara pedigree este ilegala din ianuarie 2015. Legea 258/2013, completare a ... (vezi toată discuția)