avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de cesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de cesiune?

Buna ziua.
Am o intrebare legata de un contract de cesiune sau colaborare...legata de o canisa (crescatorie de caini).Vreau sa achizitionez o femela adulta pentru monta.Eu personal nu detin canisa, dar o buna cunostinta de a mea e detinatoare de canisa.Asi dori sa fac cu respectiva persoana un contract: eu sunt proprietarul catelei iar monta si puii asi dori sa fie inregistrati in canisa respectivei persoane. Cum asi putea proceda in cazul acesta deoarece eu am incercat sa ma informez la asociatia chinologica din judetul nostru, iar dansii nu mi-au putu oferi un raspuns concret.Doar ca proprietar este cel care detine pedigree`ul cainelui...
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:51, 7 Octombrie 2012
Nu este un contract de cesiune, dvs. nu cesionati catelusa. Puteti face un contract de colaborare in care sa mentionat conditiile colaborarii si ce anume obligatii si drepturi aveti fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit ... Beatrice.C. Beatrice.C. Buna ziua, Am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit din rasa Pomeranian. Ni s-a spus verbal si in scris ca aceasta detine Pedigree si ca ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, inselaciune thaly thaly Acum 3 ani am vandut o femela de dog german cu pedigree Vicepresedintelui Asociatiei Chinologice Romane pe 2.000 euro, din care la momentul vanzarii am primit ... (vezi toată discuția)
Sterilizarea cainilor si monte ilegale atodo atodo Buna ziua! Am niste intrebari legate de cainii cu stapan. Din cate stiu eu (va rog sa ma corectati daca gresesc), toti proprietarii de caini sunt obligati ... (vezi toată discuția)