avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fără cale de acces. Bună tuturor, am nevoie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fără cale de acces. Bună tuturor, am nevoie de un sfert, ...

Teren fără cale de acces.
Bună tuturor, am nevoie de un sfert, de ajutorul vostru.
Am cumpărat de la mătușa mea o suprafață de teren de 16 ani, în urmă cu 30-40 ani a existat o casă acolo ce între timp a fost demolată, pe vremuri exista un dumușor de acces de la strada principală până la proprietare ceea ce între timp a dispărut acel drumușor. Ce pot face în această situație să am din nou cale de acces, am fost la primărie și m-am uitat pe schițele actualizate acum, și nu apare acel drumușor, dar a existat pe vremuri că bunicii nu au "zburat".
Ca idee, informativ...cât ar lua un Avocat pentru a rezolva această problemă.? Mulțumesc
Discutați cu un av din zona dvs onorariile variază în funcție de mai mulți factori, una e sa va judecați pt o servitute în București sau Cluj alta e la Răcari sau Ciulnița,.Pe lângă avocat mai adăugați 1500 cel puțin pt expertiza care se va realiza în proces .și câte vs constata dacă e vorba de un imobil fără drum de acces,ce variante exista etc.Va trebui sa va judecați cu cineva,mătușa alte rude,vecini pe terenul cărora puteți dobândi un drept de trecere/,drum acces etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere Pert Pert Ar putea careva sa ma ajute intr-o problema legata de accesul meu la drumul public ? (vezi toată discuția)