Teren fără cale de acces.
Bună tuturor, am nevoie de un sfert, de ajutorul vostru.
Am cumpărat de la mătușa mea o suprafață de teren de 16 ani, în urmă cu 30-40 ani a existat o casă acolo ce între timp a fost demolată, pe vremuri exista un dumușor de acces de la strada principală până la proprietare ceea ce între timp a dispărut acel drumușor. Ce pot face în această situație să am din nou cale de acces, am fost la primărie și m-am uitat pe schițele actualizate acum, și nu apare acel drumușor, dar a existat pe vremuri că bunicii nu au "zburat".
Ca idee, informativ...cât ar lua un Avocat pentru a rezolva această problemă.? Mulțumesc
Discutați cu un av din zona dvs onorariile variază în funcție de mai mulți factori, una e sa va judecați pt o servitute în București sau Cluj alta e la Răcari sau Ciulnița,.Pe lângă avocat mai adăugați 1500 cel puțin pt expertiza care se va realiza în proces .și câte vs constata dacă e vorba de un imobil fără drum de acces,ce variante exista etc.Va trebui sa va judecați cu cineva,mătușa alte rude,vecini pe terenul cărora puteți dobândi un drept de trecere/,drum acces etc..