avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinul din cauza unor diferențe de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinul din cauza unor diferențe de suprafață la terenuri

Bună ziua! Tatăl meu a fost dat în judecată de vecinul din grădina pe motiv că îi lipsește din teren. Tatal meu are in titlul de proprietate 4000 mp iar în cartea funciară are 4300mp, întradevăr mai mult din măsurători. Specific faptul că terenul tatălui meu a fost al lui tataie lasandu-il tatălui meu prin testament. Deci acest teren este de când ne știm noi. Acești 4300 mp. Vecinul a cumpărat în anul 1997 deci în urma noastră. Vreau sa specific faptul că el nu amăsurat ce a cumpărat. Când a cumpărat și-a a făcut singur gardul pe hotar. Întrebarea mea către dumneavoastră este următoarea: ce șanse de câștig are tatăl meu in condiția in care vecinul a venit în urma noastră, nu a măsura ce a cumpărat și el singur cu mâna lui și-a trasat gardul. Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Alina23@, utilizator

Alte discuții în legătură

Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)
Diferenta cadastru - carte funciara davidmarcelioan davidmarcelioan am un teren langa Cluj , in suprafata de 5800 mp in CF, dar cand am vrut sa-l trec in cadastru mi s-a spus ca nu mai este loc decat pentru 4300 mp si sa rezolv ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)