avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Diferenta cadastru - carte funciara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Diferenta cadastru - carte funciara

am un teren langa Cluj , in suprafata de 5800 mp in CF, dar cand am vrut sa-l trec in cadastru mi s-a spus ca nu mai este loc decat pentru 4300 mp si sa rezolv eu problema ca ei nu au ce sa faca.
Ce ma sfatuiti? Sa dau in judecata cadastrul sau pe cine? E o diferenta de 1500 mp!!!!!
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2007
davidmarcelioan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 20:19, 5 Februarie 2007

am un teren langa Cluj , in suprafata de 5800 mp in CF, dar cand am vrut sa-l trec in cadastru mi s-a spus ca nu mai este loc decat pentru 4300 mp si sa rezolv eu problema ca ei nu au ce sa faca.
Ce ma sfatuiti? Sa dau in judecata cadastrul sau pe cine? E o diferenta de 1500 mp!!!!!

Cum adica nu mai e loc?!
Adica ei au masurat si le mai lipsesc doar 4300mp?!
Cadastrul face doar masuratori. Cartea funciara vi-l inscrie, intabuleaza.

Solicitati-le in scris ce vreti si cu refuzul - la judecata#-o, intemeindu-va actiunea pe Lg cadastrului 7/1996.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune-carte funciara Gabriel199 Gabriel199 In anul 1992 se recunostea dr. de proprietate lui T.T. aspura suprafetei de 4300 mp. Intrucat in 2009 T.T. inceteaza din viata, fiul acestuia T.C. primeste ... (vezi toată discuția)
Posesie teren iozefinab iozefinab Buna ziua, Parintii mei au construit o casa in anul 1996, avand un teren proprietate in acte, de 1000 mp. In realitate insa, suprafata totala este de 1200 ... (vezi toată discuția)
Lamurire titlu de proprietate peangafa peangafa cand s-a retrocedat terenurile bunica a primit un teren de 2000 mp. in titlu figureaza doar cu 1500mp desi in registrul agricol figureaza cu 2000. cum putem ... (vezi toată discuția)