avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea cim - pensie anticipata partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea cim - pensie anticipata partial

Casa de pensii a trimis pe adresa de mail din D112 comunicare cu titlu informativ ca s-a emis decizia de admitere privind acordare pensie anticipata partial a unei salariate. Intrebarea mea este : Angajatorul este obligat sa inceteze contractul individual de munca sau incetarea cim se face la cererea salariatei? Multumesc anticipat.
I-am solicitat document de la casa de de pensii. Astept raspuns. Daca nu va aduce ii voi splicita o declaratie. Este ok? Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este buna, acea declaratie pe propria raspundere ...oricum nu il pune in plata pana nu duce decizia de incetare a c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am primit decizia de anulare a decizie de pensie anticipata. Va multumesc! Sarbatori Fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. in cazul pensiei anticipate partiale mary2015 mary2015 Buna ziua ! Am urmatoarea speta : un salariat indeplineste conditiile pentru pensioarea anticipata partiala. In acest caz, incetarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. ... MarcelinaDoina MarcelinaDoina Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. va rog: 1/ Cererea de incetare CIM cu ce articol trebuie sa o fac? 2/ ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in cazul pensiei anticipate partiale nicusan nicusan Casa de Pensii trimite unitatii adresa prin care comunica emiterea deciziei de pensionare anticipata partiala.Unitatea ia cunostinta de aceasta , sa zicem la ... (vezi toată discuția)