avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, în anul 2007 am cumpărat de la firma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, în anul 2007 am cumpărat de la firma mea (cu factură ...

Bună seara, în anul 2007 am cumpărat de la firma mea( cu factură și chitanță) un chioșc metalic(construcție provizorie), de 12 mp, amplasat pe terenul meu în suprafață de 256mp. În 2014 am făcut extinderea construcției cu încă 120 mp, având toate autorizațiile de la Primărie și încheierea de lucrări. Am fost să intabulat construcția și am primit respingere, motivul fiind că nu am cumpărat acea construcție provizorie cu act notarial. La obținerea autorizațiilor de construire mi s-a spus că fiind construcție provizorie este de ajuns factură + chitanță. Menționez că firma este lichidata. Această construcție a fost racordata la gaze, curent, apă si canalizare. Dacă mă puteți îndruma cum să procedez pentru a rezolva această problemă, vă rog !!

Alte discuții în legătură

Cumpăr chioșc pentru a-l amplasa în curte Daniel E. Daniel E. BUNĂ ZIUA!VREAU SĂ CUMPĂR UN CHIOȘC PT. A-L AMPLSA ÎN CURTE,PT. DESCHIDEREA UNUI MIC MAGAZIN.CE AUTORIZAȚII ÎMI TREBUIESC?MULȚUMES C! (vezi toată discuția)
Utilitati trase ilegal pe teren catalina_26 catalina_26 buna ziua, detin un teren parte dintr-un lot mai lung de 5 parcele. terenul meu este primul avand acces atat la sosea cat si la drumul de ... (vezi toată discuția)