avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumpăr chioșc pentru a-l amplasa în curte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumpăr chioșc pentru a-l amplasa în curte

BUNĂ ZIUA!VREAU SĂ CUMPĂR UN CHIOȘC PT. A-L AMPLSA ÎN CURTE,PT. DESCHIDEREA UNUI MIC MAGAZIN.CE AUTORIZAȚII ÎMI TREBUIESC?MULȚUMES
C!
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:55, 28 Decembrie 2023
Un proiect tehnic de amplasare, autorizatie de constructie de la primarie, avize de pe la firme de utilități (lumina, apa, gaze). Autorizatie de gunctionare de la primarie.
După amplasare va trebui sa urmați procedura de inregistrare a punctului de lucru al firmei la aceasta adresa a chioșcului la Registrul comerțului sa semnați aviz de racordare si contract intre firma și firma de electricitate și firma dumneavoastră. O sa va pună contor separat pentru chioșc.
Va mai trebuie autorizatie sanitar veterinara dacă e un comerț cu produse alimentare.
Toate cheltuielile de obtinere avize și autorizatii, achizitie chioșc, etc. sa la faceți cu factura pe firma pentru a putea deconta cheltuielile în contabilitate.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
chiosc fast food bogdyban bogdyban Buna, as dori sa stiu ce conditii, acte sunt necesare pentru deschiderea unui fast food tip chiosc, amplasat in apropierea unei scoli (liceu) si totodata daca ... (vezi toată discuția)
Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)