avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am o intrebare: daca un debit din anul 2016 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am o intrebare: daca un debit din anul 2016 a fost ...

Buna ziua,

Am on intrebare: daca un debit din anul 2016 a fost preluat prin decizie de impunere, in luna decembrie 2022, la noul domiciliu ( nu este prescris, prescrierea intervenind la data de 13.03.2023, va rog sa ma corectati daca gresesc), executarea silita poate incepe de la data la care acest titlu de creanta devine executoriu, adica dupa ce expira termenul de plata, respectiv cele 45 de zile?

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Prescripþie executare silitã ccristy ccristy E prescrisă executarea silită dacă: - titlul executor e mai vechi de trei ani - cererea de executare silită aprobată de instanţă datează din urmă cu ... (vezi toată discuția)
Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut la notar matrix2010 matrix2010 Am incheiat cu un vecin un contract de imprumut la notar simplu fara garantii prin care eu i-am dat 2.000 euro cu restituirea banilor pana cel tarziu la 1 an ... (vezi toată discuția)