avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce reprezinta formularea \"Cheltuielile de judecată ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce reprezinta formularea "Cheltuielile de judecată rămân în ...

Ce reprezinta formularea "Cheltuielile de judecată rămân în sarcina fiecărei părti" din pronuntare? Respingerea cheltuielilor, sau solicitarea lor pe cale separata? (Acestea au fost solicitate odata cu fondul).
Buna ziua,
Adica nu se acorda cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata - cerere admisa in parte anca_diana anca_diana Buna seara, Am un litigiu de munca in care cererea mi s-a admis in parte ( angajatorul s-a achitat de datorie in cursul procesului). Am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Procedura de acordare pentru cheltuieli de judecata shady2990 shady2990 Am fost implicat intr-un proces ce s-a desfasurat in 5 cicluri de judecata, hotarararea definitiva fiindu-mi favorabila. Cu privire la cheltuielile de judecata ... (vezi toată discuția)
Cum se face recuperarea cheluielilor de judecata. Jair Jair Intr-un proces in care am castigat toate cele 3 faze, s-a emis o Hotarare Judecatoresca prin care se obliga Primaria Municipiului Bucuresti sa dea o decizie ... (vezi toată discuția)