Multumesc frumos pentru sfaturi..
Nu vreau sa imi asum eu raspunderi aiurea. De ce sa platesc eu cand pot obliga furnizorul prin primarie sa asigure o presiune mai mare. daca gaseam o valoare scrisa ce trebuiie asigurata era si mai bine
Cand o fi vorba de proprietatea mea si nu am apa curenta .Cred ca le stim.
Sunt unii care au pompa Grundofos SQE(pachet)
[ link extern ]
cu turatie variabila si setare presiune intre 1 si 6 bari 12.800 turatii la nivelul unei scari de bloc.
Alti au Dab easyjet 2 puse in cascada
Altii au grup de pompare DAB 2 jet cu turatie variabila.
Prin soseua nordului dupa instalare mai toti au avut nevoie si de acumulare ca pur si simplu nu puteau trage din retea cat aveau ei nevoie.
Cunosc solutiile de acum cativa 10 ani cand am cautat pentru bunici solutie de pompare fara sa sap camin, fara sa pun hidrofor sau pompa in sistem hidrofor sau pompa cu convertizor de frecventa.
Si am gasit 3 solutii care se pretau la o casa adica pompe automate cu tata automatizarea in ele fara accesorii aditionale. Ridici bateria si pleaca pompa.
-DAB Divertron
-Gardena 6000/5 1476 care este (arata) 1:1 cu pompa DAB Divertron
-Grundfos SBA
Si am ales DAB DIVERTRON 1200 si merge perfect si asigura 3 bari in functionare.
Nu se poate regla presiunea la nici una din cele 3 dar nici nu costa cat un GRUNDFOS SQE pachet si nici nu trebuie sa am vas de presiune de 8 litri ca accesoriu sau automatizare.