avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce asociatii de proprietari au mai primit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce asociatii de proprietari au mai primit redirectionari din impozitul pe venit?

A mai primit vreo asociatie de proprietari in ultimii 3 ani redirectionari din impozit pe venit?

Noi nu am mai primit de pe vremea cand era 2%.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2023
w_v_w_v, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 14:38, 23 Martie 2023
buna ziua!
nici noi nu am mai primit nimic de vreo 5 ani. Desi locatarii au redirectionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o data limita ptr.virarea banilor redirectionati - 2% din imp.pe venit evasinai evasinai Cum pot afla daca banii redirectionati (2%din imp.pe venit) aferenti anului 2011 au fost virati sau nu? Si eventual cand vor fi virati? (vezi toată discuția)
Cum pot sa directionez 2% din impozit catre o asociatie de locatari. Mariandjy Mariandjy Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa directionez 2% din inpozit catre asociatia de locatari unde locuiesc,iar acei bani sa poata fi folositi ... (vezi toată discuția)
2% din impozit ca pf tatiana30 tatiana30 Buna ziua, Se pot redirectiona 2%din impozitul pe venit (PF ) catre asociatia de locatari ai unui bloc? Daca da care sunt demersurile necesare? Dar cei ... (vezi toată discuția)