avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca cineva a putut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca cineva a putut valorifica ...

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca cineva a putut valorifica adeverintele eliberate de catre arhiva privata A&M Arhive Center SRL Ploiesti pt activitatea la IIRUC SA Bucuresti.
Intreb acest lucru pt ca adeverintele pe care mi le-a eliberat aceasta arhiva privata din Ploiesti nu au fost luate in seamna nici de casa de pensii si nici de catre instante!
In cazul in care mai sunt persoane care au astfel de adeverinte fara valoare, va propun sa ne unim si sa i actionam in judecata.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am lucrat o perioada de 11 ani la iiruc, intreprindere ... uca2015 uca2015 Buna ziua Am lucrat o perioada de 11 ani la IIRUC, intreprindere care s-a desfiintat, motiv pt care m-am adresat arhivei detinatoare a arhvivei IIRUC- Arhive ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la solicitarea mea, sc a & m arhive center srl - ploiesti ... uca2015 uca2015 Buna ziua La solicitarea mea, SC A & M ARHIVE CENTER SRL - Ploiesti mi a eliberat 3 adeverinte pt veniturile brute, acordul global si sporurile acordate de ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)