1) daca actionez arhiva privata in judecata ce sanse am de castig???
si daca am posibilitatea sa recuperez cheltuielile de judecata. Arhiva trebuie actionata la Tribunalul Ploiesti sau pot sa o chem in judecata si la tribunalul Bucuresti???
2) daca fac contestastie in instanta la decizia de respingere a casei de pensii in baza celor 2 adeverinte de venituri si acord global, si instanta imi respinge actiunea pe motiv ca cele 2 adeverinte nu sunt emise cfm procedurilor legale....si in final reusesc totusi sa obtin reemiterea adeverintelor de catre arhiva privata, mai am, dreptul la o noua actiune in instanta folosind noile adeverintele reemise? Mentionez ca pot contesta pana pe 17 septembrie 2021 decizia casei de pensii de respingere a valorificarii adeverintelor de venituri brute si acord global.
3) unde pot reclama refuzul arhivei private de a reemite adeverintele cfm prevederilor legale? Cum ar trebui sa procedez pt a determina arhiva privata careia i-am platit pt emiterea celor 3 adeverinte suma de 839 lei , arhiva care m-a asigurat ca adeverintele vor fi emise cfm cerintelor caselor de pensii!!!
~ final discuție ~