avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Actiune impotriva arhivei private Arhive Center SRL ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Actiune impotriva arhivei private Arhive Center SRL Ploiesti ...

Actiune impotriva arhivei private Arhive Center SRL Ploiesti

Am platit arhivei private SC Arhiver Center SRL din Ploiesti pt emiterea unor adeverinte de venituri. Din pacate adeverintele emise de aceasta arhiva nu au putut fi valorificate deoarece nu au fost emise conform cu dispozitiile legale. Am facut sesizari si la arhivele Nationale din Ploiesti, si la Arhivele Nationale din Bucuresti, dar fara succes;

Vreau sa intentez actiune la tribunalul Ploiesti pt a obliga arhiva sa emita adeverintele conforme si sa puna la dispozitie documentele care au stat la baza emiterii acestor adeverinte. In acest sens va rog sa-mi spuneti sectia unde trebuie sa depun aceasta actiune.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 8 Septembrie 2023
Tribunalului Ploiesti Sectia Civila - obligatia de a face.
Multumesc foarte mult pt raspuns, dar nu stiu daca la zectia conflicte de munca sau la sectia de contecios administrativ.

Cu stima,
Nu e de competenta contenciosului administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la solicitarea mea, sc a & m arhive center srl - ploiesti ... uca2015 uca2015 Buna ziua La solicitarea mea, SC A & M ARHIVE CENTER SRL - Ploiesti mi a eliberat 3 adeverinte pt veniturile brute, acordul global si sporurile acordate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am lucrat o perioada de 11 ani la iiruc, intreprindere ... uca2015 uca2015 Buna ziua Am lucrat o perioada de 11 ani la IIRUC, intreprindere care s-a desfiintat, motiv pt care m-am adresat arhivei detinatoare a arhvivei IIRUC- Arhive ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca cineva a putut valorifica ... uca2015 uca2015 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca cineva a putut valorifica adeverintele eliberate de catre arhiva privata A&M Arhive Center SRL Ploiesti pt activitatea la ... (vezi toată discuția)