avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,dețin un teren intravilan arabil in mediul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,dețin un teren intravilan arabil in mediul rural.Pentru ...

Bună ziua,dețin un teren intravilan arabil in mediul rural.Pentru vânzarea lui am nevoie de semnăturile vecinilor?Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:00, 23 Martie 2023
daca este intravilan, nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui bun imobil intrat in proprietate prin mostenire legala MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Un mostenitor legal are in proprietate o cota parte dobandita prin mostenire dintr-un imobil amplasat in mediul rural. Imobilul este constituit din casa si ... (vezi toată discuția)
Intregire proprietate MBaraitaru MBaraitaru Buna ziua, Detin o proprietate intravilan ( cu constructie) intr-o localitate din jud Calarasi, dobandita prin act de vanzare-cumparare intre mine si bunica ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare din anul 1954 gasit din greseala in anul 2013 in podul unei case vechi ContSters290057 ContSters290057 Mai zilele trecute am fost la tara. In podul casei am descoperit o cutie in care am gasit un ACT DE VANZARE-CUMPARARE pentru un teren intravilan situat intr-o ... (vezi toată discuția)