avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Sora tatălui meu, cetățean german, a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Sora tatălui meu, cetățean german, a decedat în ...

Bună ziua. Sora tatălui meu, cetățean german, a decedat în Germania și a fost inhumata la cimitirul Bellu, conform adresei din partea Administrației Cimitirelor, care ne-a scris ca a fost inhumata cu adeverință de înhumare eliberată de Primăria sector 4. Cei de la primărie mi-au spus ca nu au certificat de deces(!!!), ca a decedat în Germania, deși avea domiciliu și în București. Nu am reușit sa înțeleg pe ce baza au eliberat adeverința de înhumare. Am făcut oricum cerere sa îmi elibereze orice copie au...Cum fac sa obțin certificatul de deces din Germania? Cei de la Ambasada au spus ca ei nu au acces la asemenea documente. Pot imputernici un avocat român sa se ocupe sau trebuie sa imputernicesc pe cineva din Germania? Menționez ca sunt singura rudă în viață. A doua întrebare. Se poate inhuma o persoană cu adeverință de înhumare fără nici un act doveditor referitor la decesul persoanei? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Decedat fara documente legale leusan leusan O persoana decedata de cca 38 de ani ,inmormantata cu ajutorul primariei si al vecinilor,far alti mostenitori .In registrul d decese in anul in care a decedat ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat deces Sorinelsalagean Sorinelsalagean Care sînt actele care trebuie depuse pentru eliberare certificat deces in germania. Mentionez ca a fost căsătorit nu are certificat căsătorie (pierdut) ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)