avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns sentinta civila

Ce inseamna mai exact:

"Tip soluție: Respinge cererea
Soluția pe scurt: Admite excepţia necompetenţei internaţionale a instanţelor române, invocată de către pârât. Respinge, cererea de chemare în judecată, având ca obiect acţiune în constatare, formulată de către reclamant, în contradictoriu cu pârâtul, ca nefiind de competenţa instanţelor române. Obligă pe reclamant la plata în favoarea pârâtului a cheltuielilor de judecată ocazionate în cuantum de 5000 lei, cu titlu de onorariu avocaţial. Cu drept de a formula recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria X. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, ........"


Pârâtul trebuie sa plateasca ceva?
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
diadora.74.sb, utilizator
Cel mai recent răspuns: diadora.74.sb , utilizator 18:18, 24 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ass cum rezulta cheltuielile au fost stabilite în sarcina părții care a pierdut procesul adica in sarcina reclamantului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! mulțumesc! ... Kingulescu Kingulescu Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc! Admite, în parte, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta B2KAPITAL PORTFOLIO ... (vezi toată discuția)
Evacuare Alexandragonaciu Alexandragonaciu Aceasta înseamnă ca in 30 de zile ne Evacuează? Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Cand anume ne va evacua? cererea solutia pe scurt: admite cererea ... Alexandragonaciu Alexandragonaciu Cand anume ne va evacua? cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)