avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... coduri cpv pentru finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

coduri cpv pentru finantare

Va rog mult de tot se poate sa imi spuneti si mie care sunt codurile CPV pentru absorbtie fonduri europene si studii dezvoltare durabila......ca am tot cautat in program dar motorul de cautare nu imi gaseste nik pentru fonduri
Cel mai recent răspuns: viogaf srl , utilizator 08:46, 26 Ianuarie 2010
Cand statul face achizitii de servicii de consultanta pentru astfel de activitati, se folosesc codurile pentru servicii de consultanta si management, respectiv servicii de proiectare (daca e cazul). Daca ne spuneti mai clar in ce calitate faceti achizitia si care e obiectul contractului, poate gasim ceva mai bun.
Suntem organizatie non-profit si deocamdata ne-am orientat catre Programul operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii" - programe de formare profesionala pentru angajati.....
Si ni s-au cerut identificarea de coduri cpv....
Informatiile sunt de ajuns????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene, someri si programul operational pentru dezvoltarea resurselor umane - reconversia profesionala prin cursuri gratuite, finantate din fondurile europene? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta, cei de la somaj sector 2 Bucuresti sustin ca nu au fonduri pentru moment, cunoasteti intamplator si ... (vezi toată discuția)
Fonduri posdru florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As vrea sa infiintez o asociatie pentru deschiderea unui centru de limbi straine si informatica pentru copii dintr-o zona rurala. Fiind start-up, ... (vezi toată discuția)
Finantare pensiune/hotel grandanat grandanat Recent am construit o pensiune in bucovina. Are 22 de camere pe 5 nivele si am reusit s-o semi finisez cu mari sacrificii. Problema e ca acum am ramas fara ... (vezi toată discuția)