avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanțierului de,, profesie\" din 2002 (vbm de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanțierului de,, profesie" din 2002 (vbm de Primăria Municip. ...

Restanțierului de,, profesie" din 2002 (vbm de Primăria Municip. București proprietar) / chiriașul nu este evacuat cf. ctr....
Proprietarii refuza sa plătească restantele din fondul lor de rulment...
Putem sa. i tăiem gazul, căldură și apa calda(nu știu cum se poate legal)?
Este pe rol un dosar pt. recuperarea restantelor dar pana la finalizare vom fi obligați sa. i suportam tot noi cheltuielile
Cum rezolvam, multumesc?
Putem solicita furnizorilor debranșarea ap.?
Cel mai recent răspuns: bhyg , utilizator 11:32, 27 Martie 2023

Mahomas853 a scris:
Putem sa. i tăiem gazul, căldură și apa calda(nu știu cum se poate legal)?

Utilitatile pot fi sistate provizoriu numai de catre furnizor
In instanta daca asociatia de proprietari este reprezentata prin aparator ales,acesta are competenta sa prezinte urgenta
cu scopul dispunerii de ordonanta presedentiala
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
ynocentta, utilizator
Furnizorii pot taia serviciile doar daca nu sunt platite. Cum insa sunt platite de dumneavoastra, nu au nici un motiv sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Autodebransare Stefan Banica Stefan Banica Buna seara, Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)