avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,cam cat dureaza in mod normal o succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,cam cat dureaza in mod normal o succesiune astazi,fiind ...

Buna ziua,cam cat dureaza in mod normal o succesiune astazi,fiind un singur mostenitor ?
Cel mai recent răspuns: bhyg , utilizator 11:22, 27 Martie 2023
Discutați cu un notar ,acesta e în măsura va răspundă în cunostiinta de cauza.Depinde de nr bunurilor care compun masa succesorala,de cum va mișcați dvs pt a obține anumite acte,de cum se mișcă notarul etc.
Dureaza... pana strangeti actele necesare. Nu conteaza cati mostenitori sunteti ci masa succesorala si pe unde este ea imprastiata. Trebuie luate actele de la fiecare primarie daca are proprietati in mai multe locuri.
Atentie, daca mergeti odata la 4 saptamani in alt loc, primele isi pierd valabilitatea. Miscati-va repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omitere act de concesiune in certificatul de mostenitor cyan cyan Am primit dupa lupte seculare care au durat 2 ani certificatul de mostenitor dar dupa ce l-am citit mai cu atentie bineinteles ca dupa ce am plecat de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine. parintii au decedat ... geolina44 geolina44 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Parintii au decedat in luna octombrie amandoi la un interval de o saptamana. Sunt unicul mostenitor. Ce acte am ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor colibri colibri Tatal meu a decedat in urma cu aproape doua luni!Mentionez ca sunt unic mostenitor.Trebuie sa fac un anumit demers in vederea acceptarii succesiunii sau totul ... (vezi toată discuția)