avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Parintii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Parintii au decedat ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Parintii au decedat in luna octombrie amandoi la un interval de o saptamana. Sunt unicul mostenitor. Ce acte am nevoie pentru a face succesiunea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geolina44 , utilizator 12:36, 7 Decembrie 2021
Mergeti la un notar din localitatea unde au avut ultimul domiciliu si va indruma acesta.
puteti consulta si acest link [ link extern ]
In principiu actele indicate in link.ul.din pstsrea anterioara.In urma discutiei cu notarul acesta va poate estima costuri,spune daca mai sunt necesare alte acte in functie de bunurile ce compun masa succesorala etc.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succsesiune ca unic mostenitor Pretorian Pretorian Buna ziua! Tatal meu a decedat in decembrie 2008. Acum s-a intampat si cu mama mea. Mentionez ca dupa tata nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma parintilor ... (vezi toată discuția)
Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ancasimona ancasimona 1.Doresc sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana, se pierde dreptul la mostenire pe teritoriul Romaniei. 2.Parintii amandoi sunt decedati, mai am un ... (vezi toată discuția)