avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot afla daca o lege este abrogata sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot afla daca o lege este abrogata sau nu ?

Buna ziua !

Imi puteti spune, va rog, cum pot afla daca o lege este abrogata / incetare aplicabilitate sau nu ?

Exemplu : OMAI 665/28.11.2008
Cel mai recent răspuns: Marius_dr , utilizator 20:57, 27 Martie 2023
Este abrogat de Ordinul nr.177/2016 al ministrului afacerilor interne privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne
Utilizați portalul legislativ oferit de stat în mod gratuit: [ link extern ]

La „cuvânt/cuvinte de din titlu” scrieți numărul actului - cu cât mai simplă căutarea, cu atât veți ajunge mai repede la ce căutați. Dacă veți căuta, conform exemplului, 665/2008, veți regăsi listat ordinul menționat de dvs., în dreptul lui fiind scris „ACT ABROGAT”.
Buna seara !
Nu stiam unde sa caut, nu stiam de existenta acestui link .
Am primit raspunsul, multumesc mult .
Toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura contestatie cat si in contencios administrativ gabiph28ggg gabiph28ggg Am participat la un concurs in Jandarmeria Romana. Ordinul care reglementeaza toata aceasta activitate este OMAI 177/2016 privind activitatea de management ... (vezi toată discuția)
Invalidare concurs ocupare post ofițer mai VaMiFl VaMiFl Bună ziua, Vă solicit sfatul pentru următoarea speță: În cursul acestui an m-am înscris la un concurs cu recrutare prin încadrare directă, organizat ... (vezi toată discuția)
Omai 400/2004 abrogat sau nu? amalkka amalkka Buna ziua, Nu stiu daca dvs ma puteti ajuta dar ma intereseaza daca OMAI 400 a fost sau nu abrogata. Am gasit pe net unele informatii cum ca ar fi fost ... (vezi toată discuția)