Nu stiu daca dvs ma puteti ajuta dar ma intereseaza daca OMAI 400 a fost sau nu abrogata.
Am gasit pe net unele informatii cum ca ar fi fost abrogata prin OMAI 560/2008. dar nu am gasit niciunde textul acestui ordin al MAI desi nu este unul cu caracter secret.
Daca intr-adevar exista acest ordin va rog sa-mi spuneti si unde il pot gasi.
da, stiu, dar ideea era urmatoarea...daca OMAI 400 a fost sau nu abrogat, iar daca da atunci s-a facut prin ordinul mai 560/2008, sau alt act normativ, si unde il gasesc
Nu stiu sigur daca a fost abrogat in intregime , intrucat Ordinul nr.53/2010 face referire la titlul IV "Organizarea şi funcţionarea consiliilor de onoare" din acest Ordin ...
OMAI 400/2004 nu a fost abrogat! Impreuna cu sindicatul politistilor "diamantul"am facut mai multe actiuni in instanta in care am atacat acest ordin fara valoare juridica dar fara succes.Toate actiunile au fost respinse rand pe rand de catre acesti judecatori corupti care actioneaza ca niste caini dresati la comanda politica in general pe la toate tribunalele si in special la curtea de apel Bucuresti care este o cloaca de hoti si corupti,care executa ordinele date pe linie politica.Personal am participat la un termen la curtea de apel pentru constatarea de catre instanta a inexistentei unor ordine nepublicate in MO si cu aceasta ocazie am vazut cu ochii mei cum judecatoarea lua apararea ministrului de interne de parca ar fi fost fi-su si bineinteles mi-a respins actiunea ca lipsita de interes.Cica un cetatean al Romaniei nu are interes sa semnaleze in instanta nelegalitatea unor asa-zise ordine de ministru care au fost puse in aplicare cu incalcarea legii si a ordinii de drept.
Judecatoarea dupa ce a refuzat sa-mi comunice o intampinare depusa la dosar de catre MAI, a abuzat de pozitia sa si bazandu-se pe necunoasterea mea a incercat sa puna in discutie aspectele precizate in acea intampinare cu toate ca MAI nu era parte in dosar,dar vrand sa-l salveze cu orice pret pe "fi-su"(ministrul de interne) care habar nu avea ca se afla in judecata si nu a trimis intampinare la instanta.Nu m-a putut pacalii pentru ca am "scuipat-o in ochi " imediat spunandu-i ca acea intampinare nu se poate lua in discutie fiind depusa de o autoritate care nu este parte in proces. Chiar daca am pierdut procesul am avut satisfactia ca nu m-a pacalit acea judecatoare si am vazut-o cum isi inghitea cuvintele dandu-si seama ca nu sunt chiar asa de prost cum a crezut.
Nulitate absoluta ?
mrnft
Dosar coruptie (legea 78/2000) judecat intre anii 2003-2006 in fond la Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti . Pronuntare pe fond in 2006 . In 2013 s-a ajuns ... (vezi toată discuția)
Decizie recurs
ciprian1979
Buna ziua. Doresc sa fiu lamurit cu privire la decizia la recurs a unor judecatori
1)\\"Cat despre situatia sa personala ( credite / copil de 3 ani/ fara casa ... (vezi toată discuția)