avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Buna ziua, am urmatoarea situatie: la societatea unde imi desfasor activitatea am inceput negocierea unui nou CCM. Avand in vedere specificul activitatii societatii precum si faptul ca partenerii dialogului social se afla in locatii diferite, s-a propus si agreat ca intalnirile de negociere sa poata fi realizate si prin mijloace electronice online. Intrebarea mea este daca procesele verbale incheiate conform calendarului reuninilor pot fi semnate combinat (electronic+olograf cu mentiunea aceasta in primul proces verbal incheiat) sau este cerinta legala imperativa pentru semnatura olografa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gwendolen , utilizator 15:02, 28 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, pot fi semnate combinat (electronic+olograf cu mentiunea aceasta in primul proces verbal incheiat)
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inregistrare ccm bvr bvr Buna ziua! Puteti, va rog, sa-mi spuneti care este procedura de inregistrare a contractului colectiv de munca? Mentionez ca s-a semnat la nivelul unei ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)