avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, pot face declarația de luare în spațiu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, pot face declarația de luare în spațiu pentru un ...

Bună ziua,pot face declarația de luare în spațiu pentru un cetățean al Republicii Moldova?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:48, 29 Martie 2023
Declaratia de luare in spatiu presupune acordul dvs ca respectiva persoana sa isi stabileasca domiciliul intr-un imobil proprietatea dvs. Daca asta doriti, nimeni nu va poate impiedica... Respectivul trebuie sa aiba si cetatenia romana pentru a-si putea stabili domiciliul in Romania.
Declaratia de poate da la ghiseu lucratorilor de evidenta persoanei, cand respectivul cetatean depune actele pentru eliberarea actului de identitate, sau la notar, daca nu puteti sa va prezentati persoanl la ghiseu.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu cetatean moldovean danikaxxfdyusb danikaxxfdyusb buna seara, am o nelamurire referitor la \\"luatul in spatiu\\" #-o problema e in felul urmator: eu sunt cetatean din R.Moldova dar am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Mutatie a unei persoane straine spauny spauny Buna ziua, As dori sa fac mutatia unei persoane din Republica Moldova, dar care este cetatean roman, pe domiciliul meu. Ce presupune acest lucru? Ce ... (vezi toată discuția)
Invitatie costicamacovei costicamacovei pentru a face o invitatie unui cetatean din republica moldova in romania cum trebuie sa procedez, care ar fi actele necesare care trebuie,unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)