avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am o vecina in bloc care ne terorizeaza!Ne-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am o vecina in bloc care ne terorizeaza!Ne-a facut ...

Buna ziua!Am o vecina in bloc care ne terorizeaza!Ne-a facut reclamatii la toti!Ca umblam pe usa blocului si se face curent,ea stand la parter!Copiii mei sint traumatizati de aceasta persoana.Am o fetita cu handicap,pur si simplu tremura cand vede politia la usa!Pe noi ne a reclamat ca am dat 2 gauri in perete sa punem un tv.Si de atunci, ne face plangeri intr una si noua si vecinilor,se exemplu si daca vorbim la telefon in casa.Stim programul de liniste si il respectam,dar cateodata avem nevoie sa reparam cate ceva in casa!Ce am de facut in cazul in care fetita mea s-a inchis foarte mult in ea,nu prea mai vorbeste cu noi iar noaptea nu poate sa doarma zicand ca aude batai in usa!Va rog un sfat!Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: unomstresat , utilizator 10:23, 5 Aprilie 2023
Buna ziua!
Pe vecina o puteti reclama si dvs.pentru acuzatii nefondate.Vorbiti cu vecinii si faceti o reclamatie colectiva.Fetita cu siguranta are nevoie de consilierea unui psiholog.
Sunt situatii distincte problemele generate de vecina care reclama si sanatatea fiicei dv
Daca mai multi vecini sunt deranjati de actiunile vecinei puteti adresa plangere comuna la politie
Pentru problemele fiicei contactati medic specialist
Eu nu inteleg ce inseamna in acest context (si multi altii de pe acest forum) cand zic ca sunt "reclamati non-stop", adica ce face politia? Cum se incheie procesul? Daca cineva va reclama si le da dreptate politia este posibil ca dv sa fiti de vina, iar daca nu, atunci aceasta persoana ar trebui sa plateasca multe amenzi pentru apeluri abuzive, ceva ce se constata de politie automat. Referitor la fetita dv ar trebui sa cautati un terapeut expert pentru acesta. Politia nu este de vina daca a actionat conform legii chiar si daca a lasat experiente neplacute, insa daca acel psiholog poate demonstra ca aceasta stare negativa este creata de hartuirea vecinei, il puteti da in judecata pentru daune morale create la sanatatea copilului.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
unomstresat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini reclamagii LEDD LEDD Ce este de facut atunci cand vecina de sub tine te terorizeaza cu mesaje si amenintari ca vezi doamne nu poate sta in casa din cauza ta, de fapt din cauza ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri din furt calificat prin violare de domiciliu tomutaangela tomutaangela Buna seara ,prin intermediul acestui forum as fi foarte bucuroasa daca m-ați putea ajuta in cazul meu ! Deci în anul 2013 luna mai eu si fetița mea am ... (vezi toată discuția)
Calomnie florin07 florin07 Ma scuzati daca nu am ales cum trebuie subiectul, insa nu am gasit ceva mai apropiat de problema mea. De 1 an, in fiecare luna sau chiar de mai multe ori pe ... (vezi toată discuția)