avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini reclamagii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini reclamagii

Ce este de facut atunci cand vecina de sub tine te terorizeaza cu mesaje si amenintari ca vezi doamne nu poate sta in casa din cauza ta, de fapt din cauza baietelului nostru de 3 ani care zice ea ca o deranjeaza atat de tare si ca se aude ca si cum ar alerga prin casa atunci cand merge.De fapt cred ca nici de vorbit nu putem vorbi(vorbit normal nu tipat) fiind ca o deranjeaza pe ea.Chiar aseara a chemat si locala pe motiv ca e galagie si nu era bineinteles. Face totul numai din rautate sa se razbune fiindca sotul ia zis prima data ca nu ii este rusine pentru ca doamna in cauza dadea gauri cu bormasina la 00:00 .De atunci au inceput toate aceste sicane.
CE PUTEM FACE NOI ?SI CE NE POATE FACE EA DACA O SA CONTINUE SA CHEME AIUREA LOCALA DESI NU E GALAGIE?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:16, 27 Ianuarie 2018
E o problema dificila, intrucat va veti face reclamatii reciproce si , daca vecina nu e in regula, adica are o problema de sanatate,.....atunci va trebui sa cereti expertizarea medicala a persoanei.
Pentru inceput, depuneti o plangere la dvs. la Asociatie, o alta la Politie si pastrati copii dupa tot ce faceti. La politie, e bine sa pomeniti si de starea de sanatate a vecinei, daca vi se pare ca este ceva in neregula cu ea.
Mult succes!
Este un bloc nou,vecina este tanara nu o cunosc ,doar din vedere dar sustine sus si tare ca unde statea ea cu chirie era un bloc communist si nu se auzea nici musca .Noi am incercat sa ii spunem ca e copil si uneori e chiar inevitabil dar se pare ca nu stie decat sa ne jigneasca si sa ne ameninte ca suntem prost crescuti si noi si copii si ca ea o sa sune seara de seara la politie etc.Exact cum spuneati si dumneavoastra mai exista si variant a doua ca nu e sanatoasa ,chiar nu stiu ce sa zic.

Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
pentru un copil de trei ani, nicio politie din lume nu va lua masuri...
Desi sunt avocat sau poate tocmai de aceea, cred ca , inainte de orice demers extrem, e bine sa incercati sa va intalniti cu vecina in cauza, sa stati de vorba si sa ajungeti la un compromis, daca se poate, pentru a va lamuri pe deplin daca aveti sau nu cu cine sta de vorba....
E f. important, inainte de a alerta politia, parchetul, etc. sa va lamuriti dvs. , in primul rand, pe cine aveti vecin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o problema cu vecina de la etajul inferior și ... Paulamarinela Paulamarinela Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul inferior și as avea nevoie de un sfat de la dvs. Problema sta în felul urmator: avem un grup făcut pe ... (vezi toată discuția)
Vecinii apeleaza politia Tudor2014 Tudor2014 Buna ziua, Avem un voluntar care locuieste singur intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte. Vecinii care locuiesc sub el suna la politie in ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)