avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua!Am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua!Am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la Provident ...

Buna ziua!Am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la Provident si dupa mari intarziere la plata m-au raportat la biroul de credit.De 1 an m-au preluat cei de la Kruk cu cate am stabilit o rata/ luna .Cei de la provident nu doresc actualizarea datelor ,ei m-au raportat cu 14000 lei dar in prezent mai am de achitat 7000 lei ( ratele sunt la zi fără întârzieri).Eu doresc sa fac o cerere de ștergere din biroul de credit online dar nu stiu ce sa mentionez la acea rubrica. Va multumesc pt eventualele îndrumări!

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite yume21 yume21 Buna ziua! Am luat o rata de 7000 de lei aproape acum un an de la OTP BANK cu o durata de rambursare de 5 ani. Acum doua luni firma la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)
Birou de credit DianaioanaM DianaioanaM Buna ziua , As avea nevoie sa ma ajutati cu o informatie . Acum un an de zile , din cauza faptului ca aveam nevoie de o suma de bani urgent , iar procedura ... (vezi toată discuția)