avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitionare masina noua, plata cash. Pot plati o ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitionare masina noua, plata cash. Pot plati o masina noua din 2 conturi, al meu si al sotului?

Achizitionare masina noua, plata cash
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandra72 , utilizator 17:27, 20 Ianuarie 2025
Nu. Ii transferați mai întâi și pe ai lui în contul dumneavoastră și apoi mergeți sa faceți plata, ca viitoare proprietara a mașinii.
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
george-neagu, moderator
As avea si eu o intrebare pe subiect: Vreau sa iau o dacie noua. Pt factura emisa de Dacia pot face doua plati diferite in doua zile consecutive? Sau este obligatorie plata integrala dintr-o singura tranzactie? E prima plata atat de mare pe care o sa o fac si nu prea ma pricep. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Verificare factura plata comision manead manead Buna ziua, Am o intrebare: cum pot verifica daca o factura emisa de o agentie imobiliara este falsa sau nu, chiar daca contine toate datele si ... (vezi toată discuția)
Vanzare parti sociale deea_lex deea_lex vreau sa ies dintr-o societate comerciala din care detin 50%. vreau in schimbul partilor mele sociale una din masinile societatii. toata lumea de acord. ... (vezi toată discuția)