Am primit astazi (25 .01.2010) o somatie in care sunt anuntat ca am de platit o amenda in valoare de 100 ron + 20 lei cheltuieli judiciare ptr o amenda din data de 29.05.2007 . In acea perioada am fost anchetat ptr ``ultraj contra bunelor moravuri`` ..... ancheta finalizandu-se cu o amenda in valoare de 100 ron pe care nu am platit-o .
Dupa 3-4 luni ..... am fost instiintat ca pedeapsa primita a fost prea mica si trebuie sa fiu din nou anchetat , dar de aceasta data in tribunal de un judecator si tot completul de judecata (sper ca m-am pronuntat corect) .
Dupa un an , un an si ceva .... .cat a durat tot acest proces , am primit decizia judecatoreasca prin care eram anuntat ca trebuie sa plateasca o amenda penala in valoare de 300 ron + cheltuieli de judecata ..... si 3 ani cu suspendare ...... Am platit amenda penala la cateva zile de la decizia judecatoreasca ......
Cam asta a fost .......acum trebuie sa platesc si amenda de 100 de ron ? De ce ?
Pentru fapta comisa ..... eu zic ca am platit ! De ce sa platesc si pentru greseala lor ? Sau gresesc ?
multumesc .....si felicitari ptr ceea ce faceti pentru cei care au nevoie de serviciile dvs .
De acord cu d-na avocat,nimeni nu va poate spune ce reprezinta pana nu vedeti titlul executoriu ,in vaza caruia ati fost debitat de Sectia Financiara si acela tocmai acolo se gaseste.
Retragere plangere
beatrice9
sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Ultraj
sunyigabi
imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)