avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare pt instrainarea unui auto?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare pt instrainarea unui auto?

Buna ziua, doresc sa știu ce acte sunt necesare pt instrinarea unui vehicul în urma expirării unui act de comodat?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vreausastiu125 , utilizator 23:41, 31 Martie 2023
Contractul de comodat este un contract prin care una dintre parti, numita comodant, transmite in folosinta temporara si gratuita unei alte parti, denumite comodatar, un bun determinat cu obligatia ca aceasta din urma sa-l inapoieze, , comodantului. la expirarea termenului convenit contractual de catre parti
Dupa expirarea contractului de comodat,auto revine in posesia si patrimoniul proprietarului comnodant ,care poate dispune de bunul mobil proprietate dupa cum apreciaza inclusiv sa il instraineze prin contract de donatie sau de vanzare cumparare
multumesc
Deci trebuie un contract de vanzare cumpărare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Deschidere spalatorie auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Administratorul unei societati hotaraste deschiderea unei spalatorii auto pe terenul sau personal( are alta adresa decat sediul social). Toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat carcasa carcasa buna ziua, pot sa fac un contract de comodat pentru locuinta unui cetatean strain? pana acum am avut un contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)