avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere spalatorie auto

Administratorul unei societati hotaraste deschiderea unei spalatorii auto pe terenul sau personal( are alta adresa decat sediul social). Toate cheltuielile legate de deschiderea spalatoriei sunt ale administratorului ca persoana fizica. Dupa terminarea acestuia cum este mai bine sa faca pentru a-si putea deduce toate cheltuielile ( apa, energie electrica, etc): contract de comodat sau de inchiriere? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 14:12, 17 Martie 2009
recomand un contract de inchiriere...
Multumesc frumos!
Contractul de comodat este un contract prin care una dintre parti, numita comodant, transmite in folosinta temporara si gratuita unei alte parti, denumite comodatar, un bun determinat cu obligatia ca aceasta din urma sa-l inapoieze, in individualitatea sa, comodantului.
Contractul de inchiriere este un contract prin care una dintre parti, numita locator (proprietar), transmite in folosinta temporara, un bun mobil, sau imobil unei alta parti, denumite locatar (chrias), contra unei sume de bani.
Atentie ! - In ambele cazuri la clauzele contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte ciprianbusteni ciprianbusteni contractul de comodat poate fi asociat cu contractul de inchiriat (vezi toată discuția)
Comodat-imi raspunde si mie cineva va rog cesar cesar SUNTEM 4 MOSTENITORI PE CASA BUNICULUI DIN PARTEA TATALUI CARE ESTE DECEDAT.AM FACUT ACT DE MOSTENITORI CU DREPTURI LEGALE..2 FRATI SI MAMA AU FACUT FARA ... (vezi toată discuția)
Sa contract de comodat oti oti In czul unui contract de inchiriere intre o SA si un SRL (chirias) pot rezilia contractul si sa inchei un comodat? Ce implicatii are asta pt SA ,adica ce ... (vezi toată discuția)