avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Răspuns alocatie copil! Bună ziua, am fost plecat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Răspuns alocatie copil! Bună ziua, am fost plecat în Irlanda ...

Răspuns alocatie copil!
Bună ziua, am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus actele pentru alocatie.
Mam întors în România am depus cerere pentru alocatie pe 30.01.2023 iar de la Ajpis Ilfov mi-a zis Doamna de acolo ca dosarul e aprobat dar așteaptă răspuns de la cei din Irlanda care poate dura și 6 luni.
Am trimis acum 1 zi email la Ajpis Ilfov dacă le-a rasp cei din Irlanda și m-a sunat o alta Doamna iar ea mi-a zis ca durează 3 luni sa răspundă și ca dacă eu am avut contract de munca în Irlanda înseamnă că am luat și alocatie acolo iar aici în România nu mi se mai aproba.
Ce pot face mai departe?
Către ce instituție trebuie sa apelez pentru a clarifica și ce demersuri trebuie sa fac pentru a lua alocațiile celor 3 copii pentru cei de la Ajpis își bat joc!

Alte discuții în legătură

Alocatie aprobata dar suspendata! am fost plecat în irlanda ... Corina271 Corina271 Alocatie aprobata dar suspendata! Am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat copil nascut in italia noah2013 noah2013 Buna ziua, Am depus dosarul in Romania pt primirea alocatiei de stat a copilului meu nascut in 2013 in Italia, Dosarul l-*am depus in august 2013 , inca nu ... (vezi toată discuția)