avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie aprobata dar suspendata! Am fost plecat în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie aprobata dar suspendata! Am fost plecat în Irlanda ...

Alocatie aprobata dar suspendata!
Am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus actele pentru alocatie.
Mam întors în România am depus cerere pentru alocatie pe 30.01.2023 iar de la Ajpis Ilfov mi-a zis ca dosarul e aprobat dar așteaptă răspuns de la cei din Irlanda.
Am trimis email la Ajpis Ilfov dacă le-a rasp cei din Irlanda luna aceasta și încă nimic.
Ce pot face mai departe?
Către ce instituție trebuie sa apelez pentru a clarifica și ce demersuri trebuie sa fac pentru a lua alocațiile celor 3 copii pentru cei de la Ajpis mi-a spus ca în termen de 90 de zile trebuie sa mi se de-a un răspuns și încă nimic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 26 Aprilie 2023
Puteti sesiza ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială sau Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspuns alocatie copil! bună ziua, am fost plecat în irlanda ... Corina271 Corina271 Răspuns alocatie copil! Bună ziua, am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil alexSm1 alexSm1 Buna ziua! Am o mica intrebare....In cazul in care copilul meu a depus cererea pentru alocatie dupa implinirea varstei de 18 ani, dar din pacate nu a primit ... (vezi toată discuția)