avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Condominiul nostru este format din 2 scari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Condominiul nostru este format din 2 scari, A si B. ...

Buna ziua,
Condominiul nostru este format din 2 scari, A si B. La scara B toata lumea este debransata dar tevile de caldura catre scara A trec pe la noi. Acolo, la scara A exista 2 apartamente inca bransate. Este normal ca scara B(unde toata lumea este debransata) sa plateasca aceeasi cota cu scara A (acolo unde inca exista 2 apartamente bransate si mai exista tevi verticale utilizate)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 1 Aprilie 2023

L nr 196/2018
ART. 75
(1) Cheltuielile asociației de proprietari sunt cheltuieli legate de exploatarea, repararea sau
întreținerea proprietății comune și cheltuielile pentru asigurarea serviciilor de care beneficiază
proprietarii și care nu sunt facturate individual către proprietățile individuale.

(4) Niciun proprietar din condominiu nu este exceptat de la obligația de a contribui la plata
cheltuielilor comune, ca urmare a renunțării la folosirea unei părți din proprietatea comună.

Aspectul ca parte dintre proprietari pentru confortul propriu au inteles sa renunte la sistemul centralizat de alimentare utilitati,nu constituie temei ca acestia sa fie exonerati de la obligatia plati parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog sa ma ajutati cu legislația în ce privește ... Petrica1979 Petrica1979 Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu legislația în ce privește plata căldurii de către proprietarii debranșați. Pe scară unde locuiesc am trei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)