avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Daca o persoana, care prin hotarare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Daca o persoana, care prin hotarare judecatoreasca ...

Buna ziua,
Daca o persoana, care prin hotarare judecatoreasca definitiva, a fost condamnata pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, la un an de inchisoare cu suspendare fara masura complementara a interzicerii dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule stabilite de instanta, prevazute la art 66 alin (1) lit i din CP i se anuleaza permisul de conducere de catre Inspectoratul de Politie si dupa cat timp poate sa-l obtina si in ce conditii?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara, o persoana care a fost condamnata definitiv. la o ... ileanam55 ileanam55 Buna seara, O persoana care a fost condamnata definitiv. la o pedeapsa de un an cu inchisoare pentru savarsirea infractilnii de conducerea unui vehicul sub ... (vezi toată discuția)
Am dat masina unui prieten stiind ca nu are permis. care sunt urmarile? Tsilviu2012 Tsilviu2012 Am incredintat masina unui prieten stind ca nu are permis.. nu sa intamplat nimic niciun accident doar ne-a oprit politia ca a taiat linia dubla continua, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit această sentință și nu știu mi a fost ... C3rberus C3rberus Buna ziua am primit această sentință și nu știu mi a fost anulat permisul de conducere . Atașez aici și ceea ce am primit . Țin să precizez că nu ... (vezi toată discuția)