avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, O persoana care a fost condamnata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, O persoana care a fost condamnata definitiv. la o ...

Buna seara,
O persoana care a fost condamnata definitiv. la o pedeapsa de un an cu inchisoare pentru savarsirea infractilnii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cu suspendare si supraveghere 3 ani, nu i s-a aplicat pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a conduce conf art 66 alin 1 lit i si nici nu a fost condamnat pentru infractiunile prevazute la art 334 alin 2 si 4, 335 alin 2, 336, 337, 338 al 1, 339 al 2, 3,si 4 din Codul penal, i se anuleaza permisul de conducere? In ce conditii il poate redobandi?
Cel mai recent răspuns: ileanam55 , utilizator 19:04, 6 Aprilie 2023
Permisul i s a anulat prin Decizia Șefului Brigăzii Rutiere, decizie care se comunica .
Iar după reabilitare poate obține un nou permis.

Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Permisul nu i-a fost anulat inca. A depus la Inspectoratul judetean de Politie copia legalizata a hotararii definitive, l-a pus sa faca o cerere de anulare a permisului , comunicandu-i sa se prezinte dupa 3 saptamani din nou la Politie., fara alte explicatii. E posibil ca la acea data sa i se comunice decizia de anulare a permisului? Inscrierea la examenul pentru redobandirea permisului se poate face imediat dupa expirarea termenuuil de 1 an de la data ramanerii definitive a sentintei?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost condamnat pentru conducere fara permis art ... FejerA FejerA Buna ziua, Am fost condamnat pentru conducere fara permis art 335 alin 2. (excert. drept conducere suspendată), la pedeapsa cu suspendare, hotararea inca nu ... (vezi toată discuția)
Cod rutier Nelu451 Nelu451 Dupa redobandirea permisului anulat prin reexaminare teoretica si practica acesta poate fi anulat iarasi daca in termen De 6 lunui de dupa redobandire ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Cosminflorin19 Cosminflorin19 Buna ziua! Revin cu o întrebare Am achitat în totalitate amenda și am mers cu chitanțele la judecătorie, mai trebuie urmat vreun demers pentru a începe ... (vezi toată discuția)