avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare a unui caine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare a unui caine ...

As dori un draft de contract de vanzare cumparare a unui caine de rasa precum si legile si normele/reglementarile care guverneaza vanzarea cumpararea unor caini de rasa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 3 Aprilie 2023
[ link extern ]
Exista legislatie distincta pentru detinatorii de animale de companie care locuiesc in imobil de locuit in comun,sau la curte,care detin rase incadrate periculoase
Model contract de vanzare cumparare gasiti pe site ,model care urmeaza sa il personalizati
Important este ca vanzatorul sa prezinte documente justificative pentru exemplar,document genealogic,document inregistrare canisa la ACh R,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile privind proprietarii animalelor de companie contavocat11 contavocat11 Buna ziua, Fiind proprietarul unui caine metis de talie medie(16-17kg),cu varsta de 1 an si 3 luni, am inceput sa ma documentez privind legislatia ... (vezi toată discuția)
Sterilizarea cainilor si monte ilegale atodo atodo Buna ziua! Am niste intrebari legate de cainii cu stapan. Din cate stiu eu (va rog sa ma corectati daca gresesc), toti proprietarii de caini sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)