avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Fratele meu astazi ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Fratele meu astazi a,avut comisia de eliberare conditionata si ia dat amanare 10 luni pe motiv de antecedente penale . Imi puteti spune va rog daca exista posibilitatea ca instanta sa ii accepte cererea de eliberare conditionata avand in vedere ca comisia de la penitenciar ia dat amanare 10 luni . Ma scuzati daca nu m am exprimat corect, dar nu ma pricep in cazurile acestea. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)
Eliberare la fractie Adyonela Adyonela Buna seara. As dori sa stiu in ce conditii se poate elibera un detinut la fractie, .. adica, de la 4 ani calendaristici sa iasa la 2 ani. Ii trebuie un ... (vezi toată discuția)
Cereri eliberare conditionata danacotoi danacotoi Buna ziua Un prieten a primit amanare de la instanta o luna (comisia din penitenciar la admis,nu are antecedente penale,nu are sactiuni,are multe ... (vezi toată discuția)