avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 SALUT AM UN PFA CU COD CAEN 4322-Lucrari de instalatii ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

SALUT AM UN PFA CU COD CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare, ...

SALUT
AM UN PFA CU COD CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
SUNT OBLIGAT SA DAU BON FISCAL CAND LUCREZ LA PERSOANE FIZICE? SAU POT SA DAU FACTURA CU CHITANTA?

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 4322 folosesc e-factura? stefan5747 stefan5747 Salut, pentru un pfa cu cod caen 4322- Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, sunt obligat sa trimit facturile prin spv pe e- ... (vezi toată discuția)
Va salut! doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - lucrari ... HidegT HidegT Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și ... (vezi toată discuția)
Salut, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-lucrari de instalatii ... eduard56463 eduard56463 SALUT, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat) Si prestez servicii doar la SRL URI SI PFA URI ... (vezi toată discuția)