avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara.Zilele trecute am făcut o rambursare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara.Zilele trecute am făcut o rambursare anticipata la ...

Buna seara.Zilele trecute am făcut o rambursare anticipata la un credit de nevoi personale(BCR).Totul a fost ok până am cerut restituirea primei de asigurare care am făcut o data cu acordarea creditului.Problema este că ei mi au oprit la restituirea creditului inclusiv costul de asigurare(este normal sa mi se oprească și asigurarea daca eu achit integral.?) Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:47, 5 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurarea, probabil de viață, are alți temeni și condiții, separat de contractul de credit.
Nu trebuia să faceți poliță de asigurare. La asigurare vă penalizează enorm de mult dacă nu respectați clauzele contractuale, mai ales termenul de scadență.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)
Credite vandute catre recuperatori ContSters367984 ContSters367984 Buna ziua!daca ma puteti ajuta cu un raspuns am avut un credit nevoi personale la BCR ,deoarece am semnat un contract cu comision administrare 27 ron/luna in ... (vezi toată discuția)
Rambursarea creditului ! codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua,am si eu o problema cu rambursarea creditului,pe la sfarsitul luni august 2018 am luat un credit de nevoi personale de 20000 lei cu comisioane si ... (vezi toată discuția)