Buna ziua!daca ma puteti ajuta cu un raspuns am avut un credit nevoi personale la BCR ,deoarece am semnat un contract cu comision administrare 27 ron/luna in 2007 anul trecut ne-am trezit pe graficu de rambursare cu 84 de ron/luna comision adm.,am depus o cerere de rezolvare pe cale amiabila catre banca in acest timp fara a mai plati rata ,totul a durat 3 luni dar am cerut si soldul integral de restituit ,raspunsul banciii a venit dupa 45 zile ca sunt de acord sa renunte la comision si o dabanda mai mica prin semnarea unui nou ct care nu era transmis la bcr Mures si mau anuntat dupa inca 5 zile sa merg pt.semnare,cum sotul lucra in deplasare a mai trecut 7 zile pana am ajuns timp in care bcr a vandut creditul catre firma recuperatoare Kredit inkaso pe motiv ca am intarziere dar eu clar am cerut si defalcarea creditului catre bcr,am trimis la anpc cu reclamatie si mi-au dat raspuns nefavorabil ca nu mai au ce face catre bcr va intreb acum eu in numele cui trebuie sa depun plangere pt a obtine plata unui credit defalcat fara a mai plati dobanzi si acel comision de administrare ?cei de la inkaso sustin ca ei nu pot transmite o ramburasare defalcata deoarece a cumparat creditul cu tot cu comision ,au dreptate?eu avand 14 700de plata din care 3400 comision administrare si vreau sa platesc integral nu in rate care au mai insemna 14 luni de ce sa platesc acel comision si dobanda pe 13 luni?e normal?