avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite vandute catre recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite vandute catre recuperatori

Buna ziua!daca ma puteti ajuta cu un raspuns am avut un credit nevoi personale la BCR ,deoarece am semnat un contract cu comision administrare 27 ron/luna in 2007 anul trecut ne-am trezit pe graficu de rambursare cu 84 de ron/luna comision adm.,am depus o cerere de rezolvare pe cale amiabila catre banca in acest timp fara a mai plati rata ,totul a durat 3 luni dar am cerut si soldul integral de restituit ,raspunsul banciii a venit dupa 45 zile ca sunt de acord sa renunte la comision si o dabanda mai mica prin semnarea unui nou ct care nu era transmis la bcr Mures si mau anuntat dupa inca 5 zile sa merg pt.semnare,cum sotul lucra in deplasare a mai trecut 7 zile pana am ajuns timp in care bcr a vandut creditul catre firma recuperatoare Kredit inkaso pe motiv ca am intarziere dar eu clar am cerut si defalcarea creditului catre bcr,am trimis la anpc cu reclamatie si mi-au dat raspuns nefavorabil ca nu mai au ce face catre bcr va intreb acum eu in numele cui trebuie sa depun plangere pt a obtine plata unui credit defalcat fara a mai plati dobanzi si acel comision de administrare ?cei de la inkaso sustin ca ei nu pot transmite o ramburasare defalcata deoarece a cumparat creditul cu tot cu comision ,au dreptate?eu avand 14 700de plata din care 3400 comision administrare si vreau sa platesc integral nu in rate care au mai insemna 14 luni de ce sa platesc acel comision si dobanda pe 13 luni?e normal?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:40, 20 Aprilie 2016
O acțiune în constatare clauze abuzive, v-ar ajuta.
depusa catre cine si in numele paratei ?
Judecătoria Sector 3, Instanța de la sediul BCR, pârâta dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce platim in continuare comision de risc la banca? In data de 17.09.2010 m-am prezentat la bcr ocna mures , judet alba pt a e fectua plata pt rata unui credit acordat in 07.2007 , in lei cu dobanda revizuibila ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)
Pretentii banca necuvenite katherina55 katherina55 In anul 2014 am contractat un credit de nevoi personale de la Reiffeisen Bank. In luna iunie 2015, prin refinantare cu un credit de la BCR, am rambursat ... (vezi toată discuția)