Buna ziua, se poate face la notar cum că mama copilului nu are pretenție la pensia alimentara pentru ca platesc in natura. Nu am fost căsătoriți și nu stăm împreuna. Vrem sa facem asta ca o siguranța ca pe viitor sa nu ma trezesc ca n-am plătit nimic și să nu stau sa colectionez bonuri și extrase periodic.
nu ca nu are pretentie la pensie alimentara , ci o intelegere ca platiti pensia in natura, in valoare de ( eventual).
Nu e nevoie de notar, o faceti acasa intre parti.
Notarul face acorduri matrimoniale doar cu ocazia divortului.
Oricum un acord ca nu are pretentie nu se poate, poate un acord de plata in natura. In orice caz daca nu sunteti de acord ambii nu se face nimic si cum bag seama ca nu vi se accepta plata in natura nu vad cum sa o rezolvati amiabil.
Trimiteti pensia cuvenita in bani, in cont bancar sau cu mandat postal si solicitati detalii despre cuantumul nevoilor copilului.
Sau va duceti in instanta si cereti eventual un program de vizita si stabilirea pensiei platibile in natura si nu mai aveti batai de cap cu niciun acord notarial.
Nu vrea nici, nici, dar problema este ca pe viitor sa nu pățesc sa declare peste ani ca nu a primit nimic și sa dau din urmă, ce se poate face legal ca sa nu pățesc asta
Pensie alimentara
ionut979
buna ziua.
am divortat acum 3 ani si copilul i-a fost incredintat fostei sotii iar eu am fost obligat la plata unei pensii de 125 lei lunar, in conditiile in ... (vezi toată discuția)